Tisztelt Látogatók!

Dr. Debreczeni Béla Zoltán vagyok

Elérhetőség:

Tel.:06/302-568-894
E-mail: plasztika@drdebreczeni.hu

http://www.drdebreczeni.hu/

A Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános orvosi karán végzetem 1994-ben. Sebészeti szakvizsgámat 1999-ben (POTE), plasztikai sebészeti szakvizsgámat 2003-ban (SOTE) szereztem meg.

Számos külföldi továbbképzésen vettem részt. 1993-ban a LKA Salzburg Ortopédiai és a LKH Villach Sebészeti, 1997-ben a LKA Salzburg Gyereksebészeti Osztályain, 2000-ben a LKA Salzburg Emlőcentrumában, 2003-ban a LKH Graz Plasztikai sebészeti Osztályán töltöttem el több hónapos gyakorlatot.
A diploma megszerzése után a Siófoki kórházban sebészi státust töltöttem be (1994-2003).

Jelenleg a MH Központi Honvéd Kórházának Plasztikai Sebészeti Osztályán dolgozom adjunktusi beosztásban. A siófoki TAMED-EX Sebészeti magánintézetben 2002 óta, a budapesti Istenhegyi Klinikán 2005 óta  tevékenykedem a páciensek plasztikai sebészeti ellátásában. Angol, német, orosz nyelvtudással rendelkezem. A SOTE  PhD program keretein belül keringésélettani kutatásokban veszek részt. Kiemelt szakterületem  a rekonstrukciós és esztétikai  emlősebészet. A Magyar Sebész Társaságnak, a Magyar Egynapos Sebész Társaságnak, a Magyar Dermatológiai Társulatnak és a Magyar Plasztikai- Esztétikai és Helyreállító Társaságnak vagyok tagja.

Egyetemi éveimben aktívan vettem részt a  POTE testépítő és erőemelő sportrendezvényeinek szervezésében, és a sport ma is életem aktív részét képezi. Fontosnak érzem pácienseimmel tudatni azt a lehetőséget melyet a fitness és az erőnléti edzés jelent az elhízás és testséma zavarok leküzdésében  Már az első konzultáció során megtervezzük  Molnár Viktor fitness edzővel a mozgásterápiát a műtéti előkészítéshez illetve az utókezeléshez.

Továbbiakban rövid áttekintést adunk a leggyakrabban igényelt plasztikai sebészeti beavatkozásokról…