Lázár Sára, dietetikus
Telefonszámom: 30/976 4056

Néhány kép rólam

Viktorral való közös munkánk során a táplálkozás és a fizikai aktivitás előtérbe helyezésével igyekszünk segíteni céljaid elérésében. A táplálkozási állapotfelmérés egy étrendi napló kitöltésével kezdődik melyet ennek kiértékelése követ. Ezután egy személyes tanácsadás keretein belül elmondod nekem céljaidat, lehetőségeidet és én ehhez alkalmazkodva próbálom a számodra leginkább megvalósítható és a legoptimálisabb tanácsokat adni. A tanácsadás során képet kapsz főbb tápanyagainkról, tápanyagforrásainkról és a számodra ajánlott és kerülendő táplálékokról és főzési módszerekről. Ezt követően érdemes egy pár hetes mintaétrend készítése és annak követése, hogy a mindennapi életbe történő beillesztése gyakorlatban is megvalósuljon.
Viktor az edzések intenzitásáról, kalóriafelhasználásról és egyéb paraméterekről mindig tájékoztatást ad, így alkalmazkodunk egyéni étreded és edzésterved kialakításához.

Receptek:

Ajánlott receptek 1 személyes anyagkiszabással, fogyókúrázok illetve olyanok számára akik kiegyensúlyozottan szeretnének táplálkozni.
Receptek 1 személyre


Kalóriatáblázat:

Az alábbi kalóriatáblázatban megtalálhatók a leggyakrabban fogyasztott nyersanyagok. Ha tudod a mennyiségét, a zöld mezőbe beírva és onnan elkattintva megtudhatod az adott élelmiszer tápanyagtartalmát. Több nyersanyagot egyszerre beírva megkaphatod összegüket így akár egy étkezés ill. egy teljes nap is kiszámítható vele.
Kalória táblázat


Étrendi napló:

Lásd benne.
Étrendi napló


Az alábbiakban olvashatsz pár általános és fontos dolgot az ELHÍZÁSRÓL, TESTTÖMEG NÖVELÉSRŐL és magáról az EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁSRÓL.

Amikről még olvashattok:

Nyelőcsőreflux

A magas koleszterinszint diétás kezelése

Hypertonia

Pre és probiotikumok

Táplálkozási piramis

Élelmi rostok : docx pdf

Glykémiás index : docx pdf