Lázár Sára, dietetikus
Telefonszámom: 30/976 4056

Néhány kép rólam

Főiskolai tanulmányaim során ismerkedtem meg a táplálkozástudomány rejtelmeivel és táplálkozásunk kiemelkedő fontosságával.
Dietetikusként segítséget nyújtok életmód, fogyókúrás tanácsadás, tömegnövelés, avagy hízókúra, emésztő-szervrendszeri betegségek, ételallergiák diétás kezelésében, illetve hagyományostól eltérő táplálkozási formák (pl: vegetáriánizmus) megítélésében. Ha esetleg az étrend-kiegészítők bonyolult világában nem tudsz kiigazodni, illetve nem tudod, mire lehet szükséged vagy van-e rá szükséged céljaid eléréséhez, nyugodtan fordulj hozzám.


A testtömeg-, testzsír-, vérnyomásmérés és ezzel egybekötött tápláltsági állapotfelmérés rendszeres ellenőrzése rendkívül fontos egészségünk megőrzése érdekében, amit időnként megismételve nyomon követhetjük a változásokat. 
Ezen kívül személyre szabott étrendet is összeállítok, a számodra optimálisan szükséges energia, tápanyagok (fehérje, zsír, szénhidrát, vitaminok, ásványi anyagok) figyelembe vételével. Céljaidhoz és jelenlegi életmódodhoz és természetesen ízlésedhez alkalmazkodva tudok segíteni táplálkozási szokásaid megfelelő kialakításában és ennek megtartásában. Meglátásom szerint egy rosszul berögzült életmód kis odafigyeléssel megváltoztatható és egy jobb közérzet elértével könnyen megtartható.
Néhány személyes találkozás alkalmával és egy számodra összeállított étrend néhány hetes betartásával elsajátíthatod azt a tudást, ami a céljaid eléréséhez szükséges.
Ha nem akarsz szélsőséges diétákat kipróbálni és egy jól bevált tudományosan is megalapozott étrendet szeretnél tartani könnyen segíthetek neked.


Viktorral való közös munkánk során segíthetünk neked céljaid elérésében, amihez szükséges a szakszerű edzés, kiegyensúlyozott táplálkozás és nem elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű pihenés, ami már csak rajtad múlik!

ÉTREND

Az alábbiakban olvashatsz pár általános és fontos dolgot az ELHÍZÁSRÓL, TESTTÖMEG NÖVELÉSRŐL és magáról az EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁSRÓL.

Amikről még olvashattok:

Nyelőcsőreflux

A magas koleszterinszint diétás kezelése

Hypertonia

Pre és probiotikumok

Táplálkozási piramis

Élelmi rostok : docx pdf

Glykémiás index : docx pdf