links

 

 

 

Sziasztok!

Molnár Viktor vagyok.

2002. júliusában végeztem a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi karán (SOTE TFTI) testépítő – fitnesz sportoktatóként, majd két évvel később testépítés – fitnesz sportedzőként. 2006-ban elvégeztem a Polar Own Zone™ tréneri képzést, így a pulzus kontrollos edzések terén is sikerült tapasztalatokat gyűjtenem. 2011-ben sikeres vizsgát tettem az Iwi által indított "Speciális módszerek a testépítésben" képzésen, így IWI BB Special training instructor végzettséggel bővítettem a tudásomat. Jelenelg az Oxygén Wellness vezetőedzőjeként – személyi edzőjeként dolgozom.

A testépítés, kondizás mint sport és kikapcsolódás kiskorom óta jelen van az életemben, mivel családom férfi tagjai is hódolnak ezen szenvedélynek.
Kezdetben jómagam is az „Arnold kultuszt” követve nézegettem a hatalmas, kigyúrt izomzatú testépítőket és gondoltam egyszer majd olyan leszek, mint ők.
Idővel rájöttem, hogy ez a sport nem csak a püffedő izmokról szólhat, hanem az esztétikus külsőről, magabiztosságról, egészségtől, kiegyensúlyozottságról és sok minden másról, amiben mindenki megtalálhatja a számára fontosat.
Heti 4-5 kondizás mellett igyekszem hódolni a motorozásnak, pályamotorozásnak, thai boxnak , télen a snowboardnak és minden mozgásformának ami kicsit is megemeli az adrenalin szintemet, két staffordshire terrier boldog gazdijaként igyekszem sok időt a természetben lenni és kirándulni.

Amit nyújtani tudok a hozzám forduló vendégeknek!
- személyre szabott, jó hangulatú edzések némi szigorral fűszerezve
- izomtömeg növelés, fogyás, állóképesség javítás
- „testszobrászat szike nélkül”
- lélekerősítés, önbizalom fejlesztés antidepresszáns nélkül.
- sportág specifikus felkészítés

Mottó:   „A sport nemcsak püffedő izmokról szólhat, hanem az esztétikus külsőről, magabiztosságról, egészségről, kiegyensúlyozottságról és sok minden másról, amiben mindenki megtalálhatja a számára fontosat!”

Végzettség: 

Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar – Testépítő és Fitnesz Sportoktató  
Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar – Testépítő és Fitnesz Sportedző
POLAR OwnZone™ edző

IWI Body Building  Special training instructor


Nyelvtudás:  Angol